HCM Constanţa a câştigat Memorialul „Zoran Kurtes“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionii României la handbal masculin au înregistrat numai victorii la turneul desfăşurat în Sala Sporturilor din Constanţa. Familia lui Zoran Kurtes a intrat în posesia unui premiu special.

Prima ediţie a Memorialului „Zoran Kurtes“ la handbal masculin i-a revenit fostei echipe a tehnicianului sârb, HCM Constanţa, care a organizat întrecerea în memoria antrenorului decedat  anul trecut, la vârsta de 44 de ani.

Întrecerea s-a desfăşurat timp de trei zile, încheindu-se astăzi, când HCM a învins-o cu 31-25 pe Vojvodina Novi Sad, iar Ştiinţa Dedeman Bacău a trecut de Jugovic Kac cu scorul de 34-30. Echipa constănţeană a fost urmată în clasament de Bacău, Vojvodina şi Jugovic Kac. HCM a câştigat toate meciurile susţinute, ieri învingând cu 32-26 (13-11) Ştiinţa Bacău.

La competiţie au fost pretenţi membri ai familiei regretatului Zoran Kurtes, iar fiul său cel mare, Aleksandar, chiar a jucat puţin pentru Jugovic Kac.

Un om deosebit

Cel mai tehnic handbalist al Memorialului a fost desemnat Valentin Ghionea (HCM), golgeter a devenit Branko Kankaras (Jugovic Kac), iar titlul de cel mai bun portar i-a revenit lui Şota Tevzadze (Ştiinţa Bacău).  DJST Constanţa i-a acordat lui Eden Hairi, antrenorul secund al HCM-ului, Trofeul Fair-Play, iar Doina Melinte, preşedintele ANST, a înmânat familiei un premiu special pentru Zoran Kurtes, pe trofeu fiind  scris, în română şi sârbă, „Pentru un om deosebit, care va rămâne în inimile noastre“.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite