Constanţa: HCM Constanţa, învinsă de vicecampioana Rusiei - Chekhovskie Medvedi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României, HCM Constanţa, a fost învinsă aseară, la Buzău, de formaţia Chekhovskie Medvedi (Rusia), cu scorul de 22 - 28, într-un meci din etapa a 5-a a Grupei A a Ligii Campionilor.

Pentru HCM Constanţa, principalii marcatori au fost Laurenţiu Toma, care a reuşit să puncteze de 7 ori, şi Buricea, care a înscris de 4 ori. De la oaspeţi s-au remarcat Kovalev (7 goluri) şi Filippov (6).

În clasamentul grupei A, HCM Constanţa se află pe locul 4 cu 6 puncte după Montpellier (8p), Pevafersa Valladolid (7p) şi Chekhovskie Medvedi (6p), urmat de Pick Szeged (3p) şi AC PAOK Salonic (0p). 

Până în prezent, „marinarii“ au mai întâlnit echipele: Pevafersa Valladolid (23-26), Montpellier (37-33), Pick Szeged (32-30) şi AC PAOK Salonic (30-26). HCM mai are de disputat în Grupa A 5 partide cu Chekhovskie Medvedi (19 noiembrie în deplasare), cu Montpellier (14 februarie în deplasare), Pevafersa Valladolid (20 februarie în deplasare), Paok Salonic (27 februarie - acasă) şi Pick Szeged (7 martie în deplasare).

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite