Constanţa: Gravity Park a devenit arena sporturilor extreme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Gravity Park a devenit arena sporturilor extreme
Constanţa: Gravity Park a devenit arena sporturilor extreme

Constanţa a devenit timp de trei zile capitala sporturilor extreme.  Cea de-a doua ediţie a festivalului de sport extrem a adus pe litoral sute de tineri care se vor întrece pe diferite secţiuni în cadrul competiţiei „Invincibles Team“. Sesiunile de competiţie ale celor trei zile de eveniment vor escalada în trăiri intense, multă mişcare şi viteză.  

Cu toate că vârsta minimă de participare este de 16 ani, la concurs s-au prezentat şi tineri cu vârste mai mici, dornici să se afirme.

„Au fost invitaţi mulţi rideri de peste hotare“ a declarat Claudiu Obreja, unul dintre organizatori. Acesta a precizat că pe site s-au înscris până acum 200 de persoane, însă se aşteaptă la aproximativ 300 de participanţi.

Traseu provocator

Locul de desfăşurare al competiţiei Invincibililor este Gravity Park. Ca şi anul trecut, organizatorii evenimentului au invitat  sportivi cu rezultate notabile în acest domeniu, atât din România, cât şi din străinătate.

În afară de cele şase sporturi de anul trecut (skateboarding, BMX Park, MTB/BMX Dirt, Rolling, Trial şi Catarare), temerarii pot exersa şi Mountainboarding-ul. Competiţia va fi bine controlată de organizatori, la fiecare cap de linie regăsindu-se câte un rider însărcinat cu check-in-ul.

2.000 de euro pentru o bicicletă

În vârstă de 21 de ani, Mădălin Stoian ne-a declarat că a venit la această competiţie pentru noi provocări, distracţie, să cunoască alţi rider de Trial, dar şi să înveţe trucuri şi tehnici noi. „Prima dată mi-am făcut un bike în subsolul blocului, apoi, mai târziu, mi-am făcut unul profesional. Până acum am investit în bicicletă aproape 2.000 de euro“ a declarat Mădălin.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite