Constanţa: Nouă tineri au ieşit „invincibili“ la Gravity Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Nouă tineri au ieşit „invincibili“ la Gravity Park
Constanţa: Nouă tineri au ieşit „invincibili“ la Gravity Park

Arenele Gravity Park din Constanţa au devenit weekend-ul acesta gazda festivalului „The Invincibles Team“. Iubitorii sporturilor extreme s-au strâns sâmbătă seara în parcul Gravity pentru a-și demonstra măiestria. Cei 250 de amatori de senzaţii tari, români și străini, au luat cu asalt pistele şi s-au întrecut timp de câteva ore.

Skaterii au fost grupaţi în concurs câte cinci. Aceştia au avut la dispoziţie cinci minute pentru a-i convinge pe organizatori că sunt cei mai buni şi că sunt demni de numele de „invincibili“. „Fiecare trick ratat şi se va trece la următorul concurent“, spuneau evaluatorii.

Curaj întins la limită

Majoritatea dintre cei care s-au aflat sâmbătă seara în Gravity Park spun că practică sporturile extreme pentru testarea limitelor, dar pentru a afla până unde le merge curajul, cheltuie mulţi bani şi se joacă efectiv cu moartea. Cu toate acestea, ei nu se satură niciodată, devin dependenţi, iar pericolul nu este principalul ingredient al vieţii lor.

Nu au lipsit nici incidentele

Pentru că tinerii aveau viteze foarte mari, este evident că s-au mai şi accidentat. Un skater a căzut în cap după ce a efectuat câteva răsuciri în aer, iar alţi câţiva sportivi au suferit leziuni uşoare şi zgârieturi. Skaterul a fost dus cu Ambulanța la spital pentru examinare, dar se află în afară de pericol.

O maşină de Ambulanţă a stat dealtfel pe toată durata competiţiei în curtea parcului Gravity. Dr. Cosmin Popa precizează că au fost dotaţi cu tot instrumentarul necesar în caz de accidentări sau alte probleme care ar putea apărea. „Am avut câţiva participanţi care au necesitat pansamente. Până acum ne-au venit vreo zece accidentaţi şi ne aşteptăm şi la alţii“, a menționat medicul.

Cei mai buni

Trial
profesionişti: Bogdan Rares Campenu (Cluj)
amatori: Bogdan Balmuş (Piatra Neamţ)

BMX Dirt:
profesionişti: Bobo Ujvani (Budapesta)
amatori: Darius Zamfir (Sibiu)

Skateboard:

profesionişti: Cezar Iliescu (Bucureşti)
amatori: Răzvan Popescu (Bucureşti)

Role:


profesionşti: Stephan Defreitas (Elveţia)
amatori: Kevin Francq (Belgia)

BMX Park:

profesionişti: Daniel Wejdemeier (Amsterdam)
amatori: Hiher Robert (Baia Mare)

Mountain Bike Dirt:


profesionşti: Laszlo Mihaly (Târgu Mureş)
amatori: Gavril Eduard (Târgu Mureş)

Climbing:

profesionişti: Daniel Ungureanu (Bucureşti)
 
Citiţi mai multe în Adevărul de Seară

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite