Grav accident rutier în Eforie: un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-un autocar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un groaznic accident rutier s-a produs în această după-amiază în Eforie Sud: un bărbat a pierdut controlul mașinii și a intrat pe sensul opus, direct într-un autocar. Șoferul a murit și alte trei persoane au fost rănite.

Polițiștii au spus că Marin Pîrvuleț (54 de ani) din Techirghiol, șoferul Opelului (CT 08 ZZF), circula dinspre Mangalia spre Constanța pe banda a doua. Din cauze deocamdată necunoscute, bărbatul a scăpat mașina de sub control și a intrat pe sensul opus de mers, dinspre Constanța spre Mangalia, unde circula un autocar al firmei Metropolitan (B 79 RUR) ce efectuează curse pe ruta Constanța-Mangalia. Impactul a fost frontal.  


image

Opelul Corsa a intrat în roata din stânga față a autocarului, provocând ruperea acesteia. Șoferul autocarului n-a mai putut redresa autovehicului, ce a târât efectiv autoturismul prins dedesubt, pe sensul opus celui pe care a avut loc coliziunea. Autocarul s-a oprit în bordură, milimetric de un copac, iar autoturismul a fost proiectat jumătate pe trotuar.


image

Pîrvuleț a murit pe loc, iar mama sa, Elena Pîrvuleț (85 de ani), pasager pe scaunul din dreapta, a fost rănită extrem de grav. În autocar se aflau 15 pasageri. Doi dintre ei, răniți ușor, au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale. Pasagerii care au scăpat teferi au fost preluați de un microbuz.

Traficul rutier în zonă se desfășoară cu greutate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite