UPDATE Grav accident provocat de şoferul unui BMW la ieşire din Constanţa: doi morţi şi şapte răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 3, la ieşirea din Constanţa către Valu lui Traian. De vină a fost şoferul BMW-ul, Sorin Dumitru Felciuc (18 ani), care a condus fără a avea permis de conducere. În urma impactului, Felciuc şi pasagerul aflat în dreapta lui au decedat.

UPDATE Paramedicii contrazic varianta conform căreia în urma accidentului au fost rănite şapte persoane. „Am intervenit pentru scoaterea a patru persoane încarcerate din două autoturisme. S-a lucrat mai greu deoarece a izbucnit şi un incendiu. În accident au fost implicate opt victime, dintre care două decedate“, a declarat Bogdan Covalciuc, şeful echipajului SMURD care a intervenit aseară.

UPDATE
Medicii legişti efectuaeză necropsia celor doi tineri care şi-au pierdut viaţa aseară în tragicul accident rutier. Familiile Felciuc şi Costea au ajuns la morga Cimitirului Central şi aşteaptă să ia acasă trupurile celor doi. „Nu mai am ce să fac, nu-l pot aduce înapoi“, a declarat una dintre rudele lui Gabriel Costea (18 ani).

UPDATE
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, Florian Stoian, susţine că şapte persoane implicate în accidentul de la ieşirea din Constanţa au ajuns la Urgenţă. „Un pacient este internat pe Secţia de Terapie Intenstivă, iar ceilalţi şase sunt internaţi cu multiple fracturi, contuzii şi traumatisme pe secţiile de Ortopedie, Chirurgie şi Neurochirurgie“, a spus Stoian.

Tragicul accident a avut loc aseară, în jurul orei 22.40, la ieşirea din Constanţa, înspre Valu lui Traian. Şoferul BMW-ului cu numărul TX 1232 KB a condus fără a avea permis de conducere.

Felciuc a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, acroşând microbuzul cu numărul CT 94 SMP, care circula regulamentar din sens opus, pe banda a doua. Şoferul BMW-ului a reuşit să ocolească pe partea stângă microbuzul, intrând în coliziune frontală cu Skoda înmatriculată B 57 ESG, condusă de Cristian Gavrizescu (21 de ani).

Imediat după impact, la motorul BMW-ului a izbucnit un incendiu, însă pompierii au intervenit până ca flăcările să ajungă la pasagerii blocaţi în maşină.

În urma impactului au decedat Sorin Dumitru Felciuc (18 ani), şoferul BMW-ului, şi Gabriel Costea (18 ani), pasagerul din dreapta faţă a BMW-ului. Alte şase persoane au fost rănite. Este vorba despre pasagerii aflaţi pe bancheta din spate a BMW-ului, Raluca Costea (23 de ani) şi Maria Costea (19 ani), care au suferit multiple traumatisme.

Din Skoda au fost răniţi şoferul Cristian Gavrizescu, care a suferit o fractură la piciorul drept şi multiple traumatisme, şi pasagerii Alina Bucur (20 de ani), Eduard Băncilă (19 ani) şi Alin Gurav (19 ani), care au şi ei traumatisme pe întreg corpul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite