UPDATE Accident cu şase victime la ieşirea din Constanţa spre Valu lui Traian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajele de descarcere, paramedicii şi poliţiştii de la rutieră se îndreaptă chiar acum spre locul accidentului.

Update: Martorii spun că şoferul autoturismului marca Opel a încercat să evite impactul şi a intrat într-un copac. „Şoferul din Opel a tras mult dreapta de volan şi a ieşit de pe şosea, iar Logan-ul s-a răsturnat“, spun cei care au asistat la accident.




Update:
Autoturismele implicate sunt un Opel şi o Dacia Logan. Martorii au relatat că vina pentru producerea accidentului i-ar aparţine şoferului Loganului, care mergea spre Slobozia. „Trebuia să ajungă la Slobozia iar pasagerul de pe scaunul din dreapta se uita pe hartă. Şoferul s-a uitat şi el pe hartă şi din nebăgare de seamă a ajuns pe contrasens, de unde venea Opel-ul. Ca să-l evite, şoferul din Opel a tras de volan dreapta mult şi a intrat într-un copac“, au spus martorii. Printre răniţi se numără şi un copil. Victimele au fost scoase din maşini de pompieri.

image

Evenimentul rutier s-a produs în urmă cu doar câteva minute, pe drumul ce leagă Constanţa de localitatea Valu lui Traian. Din primele informaţii, şase persoane au fost rănite în coliziunea dintre două autoturisme.

Vom reveni cu amănunte!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite