Constanţa: Grav accident pe drumul spre casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Grav accident pe drumul spre casă
Constanţa: Grav accident pe drumul spre casă

Patru turişti au văzut moartea cu ochii după ce maşina lor a fost distrusă în urma unui accident rutier care avut loc aseară la ieşirea din Constanţa spre Cernavodă. Concediul celor patru turişti s-a terminat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa acolo unde au fost transportaţi după ce echipa de descarcerare a reuşit să îi scoată dintre fiarele contorsionante.  

Cel mai mult a avut de suferit Ştefan Stoica, de 28 de ani, care este internat şi la această oră în Secţia de Terapie Intensivă în comă. Se pare că tânărul ocupa locul din stânga spate, iar în urma impactului cu pomul el a fost aruncat printre scaune exact în parbriz. Ceilalţi doi pasageri, Ionuţ Diţescu, de 26 de ani şi Cristian Cazacu, de 21 de ani, s-au ales cu mâinile sau picioarele rupte, în timp ce şoferul Rudolf Uxa, de 24 de ani a scăpat doar cu nişte zgârieturi şi vânătăi.

Deşi în stare de şoc, el le-a explicat poliţiştilor ce s-a întâmplat. „Mi-a tăiat calea un Mercedes Vito de pasageri. Am încercat să evit impactul, dar nu am mai avut timp, aşa că am tras tare de volan şi am ajuns în copac“, susţine Rudolf Uxa. Cei patru tineri erau din judeţul Dâmboviţa şi se îndreptau spre casă, după câteva zile petrecute pe litoral. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Circulaţia între Constanţa şi Valu lui Traian s-a desfăşurat cu dificultate mai bine de o jumătate de oră. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite