Goran Bregovic îşi aduce orchestra în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Goran Bregovic cântă în Tribute Summer Residence.
Goran Bregovic cântă în Tribute Summer Residence.

Cunoscutul solist bosniac susţine în premieră un spectacol în Clubul Tribute din Mamaia, vineri, 5 august. Concertul se numeşte „Mukles, gagi, balkanski party!“ şi începe la ora 24.00.

Marius Kalmar, unul dintra sociaţii clubului Tribute, spune că acest concert va fi evenimentul verii. „Celebrul cântăreţ bosniac va cânta cele mai cunoscute piese ale sale împreună cu Wedding & Funeral Orchestra“, a declarat Marius Kalmar. Este pentru prima dată când solistul a acceptat invitaţia de a cânta într-un club de pe litoralul românesc.

Cunoscut în toată lumea pentru cântecele sale cu influenţe tradiţionale ţigăneşti şi balcanice, Goran Bregovic va interpreta piese de pe albumele „Tales and songs from weddings and funerals“, „Balkanica“, „Silence of the Balkans“, „Song book“, „Music for films“, „Ederlezi“. Preţul unui bilet la concertul său din Clubul Tribute costă 50 de lei.

Compozitor şi chitarist de excepţie, Goran Bregovic a scris piese pentru Iggy Pop, Ofra Haza sau Cesaria Evora.

Ultima dată Goran Bregovic a concertat pe litoral în 2009, de Paşte, în cadrul unui concert organizat de Ministerul Turismului.

În august se poartă festivalurile! Vezi aici calendarul evenimentelor

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite