FOTO Gheorghe Hagi îi va premia astăzi pe câştigătorii Cupei Hagi Danone de la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal a Academiei Hagi luptă pentru un loc în finala Cupei Hagi Danone, astăzi, de la ora 10.00. Micuţii întâlnesc în etapa de zonă a competiţiei echipa Oţelul Galaţi.

UPDATE: Academia Hagi a câştigat şi meciul cu Luceafărul Brăila, calificându-se astfel în turneul final de la Timişoara.
UPDATE: Echipa Academiei Hagi a învins cu 1 la 0 echipa Oţelul Galaţi şi va întâlni în finală echipa Luceafărul Brăila.

image

UPDATE: La pauză, confruntarea din echipele Academia Hagi şi Oţelul Galaţi s-a terminat 0 - 0.

Dacă va câştiga seminifinala, echipa Academiei Hagi va întâlni în finală câştigătoarea dintre CSM Focşani şi Luceafărul Brăila. Meciurile se joacă la baza sportivă de la Palatul Copiilor din Constanţa.

image

Finala etapei de zonă a Cupei Hagi Danone este programată pentru ora 13.00. Gheorghe Hagi va fi prezent pentru a-i premia pe învingători, precum şi pe jucătorii care s-au remarcat în etapa de la Constanţa.

Turneul final va avea loc la Timişoara, în perioada 29 mai - 1 iunie.

image

Cupa Hagi Danone reprezintă cel mai important eveniment fotbalistic la nivel naţional pentru copii care au între 10 şi 12 ani. Competiţia se află la a doua ediţie, iar ambasadorul este regele fotbalului Gheorghe Hagi. „O competiţie asemănătoare a reprezentat primul meu prilej de afirmare. Sunt sigur că toţi copiii care iau parte la un asemenea eveniment au şansa să se afirme“, a spus Hagi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite