Gheorghe Hagi: „Echipa de la Timişoara are şanse mari să fie campioană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al bănăţenilor consideră că trupa lui Uhrin ar putea obţine o performanţă deosebită în acest sezon, în dauna Oţelului Galaţi.

Deşi au trecut cinci ani de când nu mai antrenează în Banat, Gheorghe Hagi a rămas un susţinător al grupării patronate de Marian Iancu. „Timişoara are şanse mari să fie campioană, dar nimic nu este încă clarificat. Mai sunt multe etape, drumul e greu, abia acum vine presiunea. Toţi jucătorii o să simtă această presiune, este dificil să joci în asemenea condiţii. Însă potenţial există acolo", a spus Hagi.

Întors de curând din Turcia, după o experienţă mai puţin reuşită pe banca celor de la Galatasaray, „Regele" nu exclude varianta de a antrena din nou în Liga I. „Aş antrena în România. Pe mine o să mă vedeţi mereu implicat în fotbal. Nu ştiu unde, dar voi fi numai în fotbal", a zis fostul căpitan al naţionalei.


Referitor la şansele de calificare la Euro 2012, după ce Bosnia a fost suspendată din competiţiile internaţionale, Hagi a spus că trebuie să rămânem optimişti: „Naţionala noastră este tânără, are şanse să se califice. Aşteptăm însă rezultatele viitoare".

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite