Constanţa: Litoral 2009 / Ultima zi pentru cărţile „Adevărul“ la „Gaudeamus“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Litoral 2009 / Ultima zi pentru cărţile „Adevărul“ la „Gaudeamus“
Constanţa: Litoral 2009 / Ultima zi pentru cărţile „Adevărul“ la „Gaudeamus“

Turiştii care au venit în vacanţă pe litoral mai pot cumpăra şi astăzi, în ultima zi a târgului „Gaudeamus“ de la Mamaia, volumele din colecţiile Editurii „Adevărul“. Târgul este deschis între orele 15.00 şi 23.00. „Am venit să cumpăr câteva cărţi pentru o prietenă. Aş putea să le iau şi din Piteşti, dar dacă tot sunt aici prefer să le cumpăr acum, să nu am surprize”, a spus Zamfira Petrescu, turistă.

Târgul de carte „Gaudeamus“, care s-a deschis joi seară în faţa clădirii Radio Vacanţa din Mamaia, a devenit în ultimele zile un punct de atracţie pentru mii de turişti. Bucuroşi că-şi pot cumpăra cu uşurinţă volumele din colecţiile Editurii „Adevărul“, oamenii au venit la stand din toate staţiunile de pe litoral.

Chiar dacă târgul se termină în seara aceasta, cei care vor să-şi competeze biblioteca cu cărţile din colecţia „Disney Clasic“, „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“ sau „Colecţia de lux“ pot să-şi cumpere apariţiile de la „Caravana Adevărul“. Astăzi, caravan se află în staţiunea Olimp.

„Vânzările la târg au fost cam aceleaşi în fiecare zi, de ordinul miilor de volume. Cei care nu au reuşit să cumpere de la, pot căuta căuta caravan, care rămâne pe litoral”, a spus una dintre reprezentantele standului „Adevărul“.

Joi, 27 august, ziarul „Adevărul“ se va vinde la pachet cu două dintre cele mai amuzante romane din istorie, scrise de Jerome K. Jerome. „Trei într-o barcă“ şi „Trei pe două biciclete“ vor fi distribuite, în acelaşi volum, la preţul de 10,99 lei, cu tot cu ziar. „Trei într-o barcă“ a fost publicat în anul 1889, iar cartea a devenit imediat un bestseller. Mai mult, cele două cărţi l-au plasat pe autor în rândul experţilor în materie de umor.


Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite