Gata cu accesul maşinilor pe Plaja Modern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Bazinală de Ape Dobrogea Litoral (ABADL) a montat, săptămâna trecută, bariere de acces pentru a limita accesul autovehiculelor în zona plajei Modern. Accesul se va face controlat, numai pentru un număr limitat de autovehicule, care deservesc agenţii economici din zonă.

„Barierele au fost funcţionale în weekendul care abia s-a încheiat. Accesul este permis maşinilor de pompieri, ambulanţelor şi pentru maşinile agenţilor economici din zonă. Pentru a nu se exagera cu accesul, ne gândim să eliberăm legitimaţii de acces“, a declarat Cătălin Anton, purtătorul de cuvânt al ABADL Constanţa.

Eventualele nereguli constatate pe toate plajele litoralului cu privire la aspectul plajelor sau la servicii pot fi semnalate la numărul de telefon 0241.552.080 şi la adresa de email: dispecer@dadl.rowater.ro. „Problemele pe care turiştii le pot sesiza se referă la accesul pe plajă, la starea de curăţenie, dotarea plajelor cu coşuri de gunoi, prezenţa algelor, prezenţa corpurilor ascuţite şi dure - cioburi, sticle sparte, sârmă, pietre, lemn, bucăţi de metal, etc“, a mai spus Cătălin Anton. El a adăugat că dispeceratul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral va funcţiona non stop, iar reclamaţiile vor fi înregistrate într-un registru unic de sugestii şi reclamaţii.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite