Garda Financiară Constanţa, ameninţată cu sechestru pe bunuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un om de afaceri din Constanţa a încercat să pună sub sechestru bunurile Gărzii Financiare Constanţa. Victor Dulea avea de recuperat de la instituţue suma de 4800 de lei şi a venit astăzi la sediul Gărzii însoţit de un executor judecătoresc.

Suma reprezintă cheltuielile de judecată date prin sentinţă judecătorească lui Dulea. „Omul de afaceri ne-a dat în judecată contestând un proces verbal de contravenţie pentru o sancţiune pe care am aplicat-o la una dintre firmele sale în anul 2007. A obţinut câştig de cauză, nu contestăm că trebuie să dăm suna respectivă“, a declarat directorul Gărzii Financiare Cristian Radu.

Executarea nu a avut loc din cauză că instituţia nu mai are persoană juridică. „Demersurile respective trebuiau făcute la Bucureşti“, a explicat Cristian Radu.

Dulea nu este la prima „altercaţie“ cu Garda Financiară. În anul 2007 reprezentanţii Gărzii împreună cu cei ai Poliţiei au confiscat de la casa de amanet „Garant“ 130 de kilograme de aur. Cazul face încă obiectul unui dosar penal iar aurul se află încă sub sechestru.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite