Gara Costineşti, capcană pentru turişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un drum obositor, încărcaţi de bagaje, turiştii care vin pe litoral mai au de trecut un hop care ar putea să le distrugă vacanţa, chiar înainte de a începe. Distanţa de jumătate de metru dintre scara trenului şi peron este o capcană pentru cei neatenţi, pentru bătrâni sau copii.

Constantin Hodan (32 de ani) închiriază în fiecare vară camere turiştilor. În urmă cu un an, bărbatul a fost martorul unui accident petrecut în gara din Costineşti. „Într-o seară, o femeie care a coborât din tren şi s-a împiedicat de bagaje. A căzut şi s-a lovit cu capul de marginea de beton. Au ridicat-o plină de sânge“, îşi aminteşte bărbatul.

Constantin Anuşca (58 de ani) din Iaşi a venit să îşi petreacă vara la malul mării. Bărbatul are o dizabilitate fizică din cauza căreia se deplasează greu, cu ajutorul unui baston. „Ar fi foarte frumos şi în aceeaşi măsură mult mai civilizat să fie montate nişte rampe pentru cei cu handicap locomotor. Eu mă descurc greu la urcatul sau la coborâtul din tren“, spune bătrânul.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite