Constanţa: GALERIE FOTO Din microbuzul morţii sunau încontinuu telefoanele victimelor / VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: GALERIE FOTO Din microbuzul morţii sunau încontinuu telefoanele victimelor / VIDEO
Constanţa: GALERIE FOTO Din microbuzul morţii sunau încontinuu telefoanele victimelor / VIDEO

Cinci oameni au murit astăzi în urma unui accident rutier. Un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un TIR în jurul orei 12.00, în zona satului Piatra situat lângă lacul Taşaul din judeţul Constanţa. Microbuzul plecase din Constanţa la ora 11.30, cu destinaţia Tulcea. Operatorul Trace Trance a declarat că din Constanţa microbuzul a plecat cu zece persoane.

Microbuz lovit în plin la ieşirea din Craiova

Craiova: Un microbuz cu pasageri şi alte patru maşini au fost implicate într-un accident

Ora 17.00. Cadavrele au fost ridicate de la locul accidentului. La această oră, poliţia încearcă să identifice persoanele decedate. Carosabilul este degajat, iar traficul urmează să fie reluat în zonă.

Ora 15.25. Şoferul decedat se numeşte Nicolae Cojocea, avea 54 de ani şi era din Medgidia. Era căsătorit şi avea un băiat. Bărbatul a fost şofer de autobuz şi avea o experienţă de peste 30 de ani. Colegii de serviciu spun că a mai fost implicat în accidente uşoare.

Ora 15.05. Patru răniţi aduşi la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa se află în afara pericolului. Este vorba despre Maricel Matei, Anca Marin, Petru Giulsei şi Hristu Stamule. Medicii spun că starea lor de sănătate este stabilă.

Ora 14.54. Din microbuzul morţii, din care nu au fost scoase deocamdată victimele, sună încontinuu telefoanele mobile ale decedaţilor. 

Ora 14.33. Poliţia Rutieră a început măsurătorile la faţa locului. Echipajele de descarcerare aşteaptă finalizarea cercetărilor, pentru a începe descarcerarea morţilor. La faţa locului au sosit şi oameni care îşi caută rudele despre care nu ştiu nimic. O tânără încearcă să-şi identifice tatăl, care s-ar fi putut afla printre călători şi despre care nu mai ştie nimic. „După încălţăminte şi pantaloni, s-ar putea să fie el“, a declarat tânăra plângând şi arătând spre una dintre victime.

Ora 14.30. Circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate. Autovehiculele sunt deviate de poliţişti pe un drum de pământ. 

Ora 14.15. Persoanele care se aflau pe scaunele din partea stângă a microbuzului au murit în accident. Singurul supravieţuitor este un tânăr care se afla chiar pe scaunul din spatele şoferului

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/NOIEMBRIE/05112009(001).flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Ora 14.00. TIR-ul implicat în carnagiu este din Sibiu. Şoferul se numeşte Ilie Bobiţiu, are 38 de ani şi este angajat la firma Universal Transport.

Ora 13.35. Rude ale pasagerilor din microbuz au ajuns la spital şi aşteaptă să afle dacă cei dragi se află printre supravieţuitori. 

Ora 13.30. Ambulanţele cu răniţi au început să sosească la Spitalul Judeţean Constanţa. Primii trei bărbaţi au fost aduşi. Sunt conştienţi. Al patrulea supravieţuitor este o femeie.

image

Ora 13.15. Marius Ghiţă, reprezentantul Serviciului Poliţiei Rutiere, a declarat că din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs din vina şoferului de microbuz, care, din mărturiile supravieţuitorilor, căuta documente. Autocamionul cu care s-a ciocnit circula pe ruta Tulcea - Constanţa şi era transport agabaritic.

Ora 13.10. Operatorul Trace Trans a precizat: „Microbuzul era de tip Sprinter, tip nou, achiziţionat recent, iar şoferul avea experienţă, nu a fost implicat vreodată într-un accident“

Ora 12.45. Două din cele şase echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au ajuns la faţa locului.

Din primele date, se pare că sunt cinci morţi, inclusiv şoferul, şi mai mulţi răniţi.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/NOIEMBRIE/05112009(002).flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Citeşte ce spune managerul firmei din Sibiu:

Un TIR din Sibiu implicat în carnagiul de la Constanţa

Citeşte şi despre alte tragedii produse pe străzile din judeţul Constanţa:

Accident mortal pe centura Constanţei

Mireasă moartă în accident rutier

Citiţi totul despre accidentul care a îngrozit Clujul în urmă cu puţin timp

Doi morţi şi trei răniţi în centrul Clujului (GALERIE FOTO)
Ucigaşul cu Porsche „a uitat“ că a nenorocit o familie

Citiţi detalii despre cel mai oribil accident rutier din Banat petrecut în luna iulie a acestui an:

Carnagiu în Banat: Şase morţi într-un accident rutier VIDEO
Vitezomanul care a ucis şase oameni se bucură de libertate

Citeşte despre tragediile de pe şoselele morţii din Iaşi:

Două accidente rutiere s-au produs în 15 minute

VIDEO Trei persoane au murit şi un copil este în comă după tragedia de pe Şoseaua Iaşi-Leţcani

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/octombrie/05112009.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=center dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite