Constanta: UPDATE 20 km/h, viteza maximă pe DN 39, între Constanţa şi Eforie GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: UPDATE 20 km/h, viteza maximă pe DN 39, între Constanţa şi Eforie GALERIE FOTO
Constanta: UPDATE 20 km/h, viteza maximă pe DN 39, între Constanţa şi Eforie GALERIE FOTO

Drumul naţional DN 39 care leagă Constanţa de principalele staţiuni de pe litoralul românesc, precum şi de Mangalia, s-a dovedit a fi vineri un adevărat test de răbdare pentru şoferi. Pe sensul de mers către sudul judeţului, începând din localitatea Lazu şi până în Eforie Sud, conducătorii auto au fost nevoiţi să străbată întreaga distanţă în viteza întâi întrucât în cea mai mare parte din timp se staţiona. Clic

Participanţii la trafic au avut nevoie de aproximativ o oră pentru a străbate cei aproape 20 km. Echipa cotidianului „Adevărul“ a încercat să străbată dinstanţa Constanţa - Eforie Nord, dus – întors. Astfel, reporterii au plecat spre destinaţia propusă la 11.30, iar primele problem în trafic le-au întâmpinat la ieşire din Constanţa, unde se circula bară la bară. Situaţia revenea la normal după intersecţia dintre DN 39 şi drumul judeţean ce lagă localitatea Cumpăna.

Fericirea şoferilor nu a durat decât până la podul de peste Canalul Dunărea – Marea Neagră, acolo începea adevăratul coşmar pentru cei aflaţi la volan. Aspect care a rămas neschimbat până în Eforie Nord, echipa „Adevărul“ ajungând la destinaţie în jurul orei 12.30, moment în care au fost realizate şi fotografiile alăturate. La întoarcere, traficul a fost constant până la ieşirea din Agigea, de acolo şi până în cartierul constănţean Km 5 şoferii s-au lovit de acelaşi calvar rutier.

Cu toate acestea, reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa au o altă părere. Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al instituţiei, subinsp. Marius Ghiţă, ne-a declarat că „au existat ceva probleme de trafic la primele ore ale dimineţii, însă după ora 10.30 s-a revenit la normal“. Vă lăsăm să vă „delectaţi“ cu fotografiile realizate în jurul orei 12.30 la intrarea în Eforie Nord.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite