Furtună violentă pe litoral. O vilă a fost lovită de fulger UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O furtună puternică a cuprins litoralul, în urmă cu aproximativ 10 minute. Prognoza meteo nu ține cu turiștii: în județul Constanța va ploua toată ziua. În acest moment, temperatura aerului este de 18.7 grade Celsius

Dacă până acum canicula ne dădea bătăi de cap, vremea a trecut într-o altă extremă - furtuna a cuprins litoralul și se pare că astăzi nu vom scăpa de precipitații. Meteorologii anunță că mâine vom avea parte de vreme însorită, cu temperaturi cuprinse între 18 și 31 de grade Celsius.

UPDATE ora 11.30

În Costineşti, o vilă de pe strada Albatrosului a luat foc după ce a fost lovită de fulger. Pompierii sunt la faţa locului pentru a stinge incendiul.

UPDATE ora 11.35

În cursul nopţii trecute, din cauza furtunii, transformatorul electric care alimentează Staţia de pompare a apei potabile din localitatea Valu lui Traian s-a ars.

În urma acestei avarii Enel, staţia de pompare a rămas fără curent de la ora 02.00. Fără energie electrică, staţia nu a mai funcţionat, iar spre dimineaţă, toţi abonaţii din localitatea Valu lui Traian au rămas fără apă potabilă.

Avaria a fost anunţată şi la dispeceratul Enel, urmând ca echipele de permanenţă să intervină pentru remedierea situaţiei. Potrivit reprezentanţilor Enel, situaţia poate dura până diseară, în jurul orei 21.00, ceea ce înseamnă că staţia nu poate pompa apă în acest interval.

UPDATE ora 13.15

Pompierii au reuşit să stingă incendiul provocat la vila din Costineşti. Este vorba despre casa de vacanţă a familiei Ungureanu, din localitate. Din păcate, incendiul a fost foarte violent, întreaga construcţie fiind arsă din temelii. Localnicii spun că focul s-a întins repede, iar pompierii au ajuns cu întârziere. Totodată, unii martori spun că ar putea fi vorba şi de un scurt circuit la instalaţia electrică a vilei.

La Costineşti, furtuna a fost foarte violentă, creând panică în rândul turiştilor. Cei cazaţi în apropierea vilei unde a izbucnit incendiul au vrut să împacheteze şi să plece din staţiune. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite