UPDATE Furtuna face ravagii pe litoral: copaci căzuţi şi cabluri smulse în tot oraşul GALERIE FOTO şi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furtună pe mare
Furtună pe mare

O furtună puternică a cuprins litoralul românesc de la prima oră. Temperatura în aer a scăzut brusc la 7 - 8 grade Celsius, iar vântul a fost atât de puternic încât a smuls din rădăcină zeci de copaci şi cabluri electrice. Din cauza ploilor, o casă din Mangalia a fost inundată, iar sensul giratoriu de la Tuzla a fost acoperit de apă.

UPDATE O furtună puternică a cuprins litoralul românesc de la prima oră. Temperatura în aer a scăzut brusc la 7 - 8 grade Celsius, iar vântul a fost atât de puternic încât a smuls din rădăcină zeci de copaci şi cabluri electrice. Din cauza ploilor, o casă din Mangalia a fost inundată, iar sensul giratoriu de la Tuzla a fost acoperit de apă.

Furtună pe mare

Furtuna mătură litoralul românesc. Vântul bate în rafale cu peste 70 de kilometri la oră în oraş şi cu 90 de kilometri în largul mării. Valurile sunt atât de mari că înghit faleza şi stabilopozii care protejează ţărmul. În aer nu sunt mai mult de 8 grade Celcius.

Pe străzile din oraş, vântul mătură tot ce găseşte în cale. Sute de crengi cad din copaci. În multe zone din oraş copacii au fost smulşi din rădăcină. Pe strada Unirii, în dreptul Şcolii numărul 3 un copac a strivit o maşină. Pe Bulevardul Mamaia, vizavi de sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, un copac a căzut pe trotuar blocând zona pe câţiva zeci de metri.

Click pe poze pentru a vedea distrugerile făcute de furtună în Constanţa!

Crengile de copaci spulberate de vânt au îngreunat circulaţia în oraş, astfel că zeci de tamponări au fost semnalate la Serviciul Poliţiei Rutiere şi la firmele de asigurări.

Copaci doborâţi de furtună la Constanţa

Sunt probleme pe Bulevardul Mamaia, la numerele 102 şi 186, unde oamenii au semnalat la numărul de urgenţă 112 că în zonă sunt copaci doborâţi de vânt. O situaţie similară a fost înregistrată şi în staţiunea Venus, la hotelul Moldova, dar şi pe strada La această oră, vântul bate cu o viteză de 70 de kilometri la oră la Constanţa şi 90 de kilometri la oră în largul mării.

Furtună în Marea Neagră. Porturile sunt închise 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite