Funeralii impresionante: Alpinista Ioana Elise Hociotă, condusă pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Elise Hociotă
Ioana Elise Hociotă

Ioana Elise Hociotă (24 de ani), alpinista care a murit în urmă cu o săptămână în urma unui tragic accident produs în Marele Canion, este înmormântată astăzi în orășelul Tempe, Arizona. Familia sa din Constanța nu va ajunge la funeralii. 

Tânăra va fi înmormântată la ora 16.00, ora SUA. Ceremonia va fi una deschisă, la care vor participa rudele și prietenii dar și cei care, impresionați de soarta tragică a tinerei pe care o aștepta o întreagă viață în față, doresc să îi aducă un omagiu. Sute de persoane sunt așteptate la ceremonia de astăzi, familia închiriind în acest scop una dintre cele mai încăpătoare case funerare din oraș.

Regina Marelui Canion, moartă la numai 24 de ani, a ajuns în State prin Loteria Vizelor

Soțul său, Andrew Holycross, a postat pe contul său de pe site-ul de socializare Facebook un mesaj adresat tuturor celor care vor să-i fie alături. ” La funeraliile Ioanei avem câteva persoane invitate care vor vorbi despre ea. Totuși ne dorim ca toți cei care au cunoscut-o pe Ioana sau simt că exemplul ei are o înrurire asupra vieții lor, să se ridice și să spună câteva cuvinte. Nu vă temeți că ne veți aduce durere sau că veți strica ceva. Ea obișnuia să participe la ceremoniile concetățenilor ei , chiar dacă asta o speria de moarte și o făcea să plângă. Acesta este motivul pentru care ceremonia va fi una de durată, ca să putem asculta câți mai mulți oameni”, scrie soțul în mesajul adresat celor care vor participa la funeralii.

Misterul morții alpinistei Ioana Elisa Hociotă: Ce s-a întâmplat în Marele Canion?

Bunicii tinerei vor rămâne în Constanța, din cauză că procedura îndelungată de a obține o viză pentru SUA nu le permite să ajungă la înmormântare.

Drama alpinistei Ioana Elise Hociotă: A murit acolo unde a trăit cea mai fericită zi din viața ei!

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite