Funcţionarii publici constănţeni anunţă proteste zilnice în următoarele două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Funcţionarii publici protestează împotriva măsurilor de austeritate luate de Guvern
Funcţionarii publici protestează împotriva măsurilor de austeritate luate de Guvern

Funcţionarii din instituţiile publice constănţene au notificat Primăria Constanţa, Jandarmeria şi Poliţia cu privire la mitingurile şi marşurile de protest programate pentru următoarele două săptămâni.

George Târnoveanu, liderul de sindicat al angajaţilor din Consiliul Judeţean Constanţa spune că notificarea cu privire la proteste a fost semnată şi parafată de Sindicatul Liber al Salariaţilor din Administraţia Publică Locală Constanţa, Sindicatul „Tomis" al Lucrătorilor din Administraţia Publică Locală şi Servicii Publice Constanţa şi Sindicatul Familia din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

„Aproape 1.000 de persoane de la sindicatele menţionate au anunţat că vor participa la mitingurile şi marşurile de protest în zilele de 21, 22, 25, 26, 27, 28 şi 29 octombrie, de la ora 12.00 la ora 14.00. Punctul de plecare al marşului va fi platoul din faţa Prefecturii Constanţa, apoi Curtea de Conturi a României - Camera de Conturi Constanţa şi sediul PDL Constanţa de pe Bulevardul 1 Mai“, a mai spus Târnoveanu.

Funcţionarii publici protestează împotriva măsurilor de austeritate luate de Guvern.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite