Constanta: Elena Udrea: Fraudarea alegerilor, o glumă a fostului prefect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Elena Udrea: Fraudarea alegerilor, o glumă a fostului prefect
Constanta: Elena Udrea: Fraudarea alegerilor, o glumă a fostului prefect

Ministrul Turismului şi Mediului a declarat la învestirea noului prefect al judeţului Constanţa că vrea să înlăture suspiciunile care ar putea plana asupra organizării scrutinului din luna noiembrie pentru desemnarea preşedintelui României.

După citirea ordinelor de schimbarea a prefectului de Constanţa, Elena Udrea a vorbit la finalul discursului său şi despre unele afirmaţii legate de posibilitatea fraudării alegerilor prezidenţiale.

„Auzindu-l şi cunoscându-l pe fostul prefect, cred că a făcut o glumă când a spus că se aşteaptă la fraudarea alegerilor şi pentru a înlătura eventualele suspiciuni, e bine să fiţi atenţi la legalitatea desfăşurării şi organizării alegerilor“, a spus Elena Udrea.

 Pe de altă parte noul prefect al judeţului Constanţa, Claudiu Palaz a precizat că prioriatea sa este legată de organizarea alegerilor din luna noiembrie.

„Sunt preocupat de rezolvarea unor probleme care din cauza unor conjucturi sau alteia au întârziat puţin şi încercăm să le rezolvăm, iar următoarea prioritate este organizarea alegerilor“, a spus el. Claudiu Palaz lucrează în cadrul Prefecturii Constanţa din anul 2001 şi a fost secretar general şi până ieri subprefect.

Elena Udrea a mai precizat că fostul prefect are libertatea de a alege între a rămâne în Corpul Înalţilor Funcţionari Publici şi de a pleca din această structură, iar evenimentul de astăzi s-a desfăşurat în absenţa lui Liviu Tit Brăiloiu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite