Fratele primăriţei din Cernavodă, dat în urmărire internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurel Mariean Bădilă (38 de ani) este judecat pentru aderare la un grup infracţional, deţinere de materiale pornografice cu minori şi fraude cu carduri clonate.

Fratele edilului Mariana Mircea nu este străin de instanţele din ţară. Bădilă a mai fost condamnat la trei ani cu suspendare pentru deţinere ilegală de armă. În urmă cu patru ani, bărbatul poreclit „Calu“ a fost prins la Sinaia în compania a doi indivizi cunoscuţi ca apropiaţi ai lui Petrică Tomescu, un interlop constănţean.

Fraude pe ruta România-Italia

Pe masa judecătorilor braşoveni se află două dosare penale în care apare numele fratelui primăriţei din Cernavodă. Într-un dosar înregistrat pe rolul Tribunalului Braşov în luna mai 2010, Bădilă este acuzat de aderare la un grup infracţional.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) au stabilit că la începutul anului trecut, Bădilă, Lucian Călimărea şi alţi patru indivizi „au aderat la un grup infracţional organizat contituit anterior care a acţionat pe teritoriul României şi al italiei, în scopul obţinerii instrumentelor de plată electronică“. Din rechizitoriu reiese că dispozitivele utilizate de cei şase, printre care şi Bădilă, erau confecţionate sau achiziţionate în România.

Citiţi mai multe în de astăzi!

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite