Fostul director al Oil Terminal Constanţa a fost eliberat din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Ene, fostul director al Oil Terminal Constanţa, reţinut luni de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi arestat marţi pentru 29 de zile pentru trafic de influenţă a fost eliberat astăzi din arest. El va fi cercetat în stare de libertate, alături ceilalţi trei inculpaţi: Octavian Iulian Nanu - fostul director al Petrosans, Marian Toma - director de producţie şi Mihai Moise - reprezentant al firmei NAC Industrii

Cei patru au ajuns marţi după gratii pentru 29 de zile, iar astăzi magistraţii Curţii de Apel Constanţa au decis eliberarea lor.

Fostul director al Oil Terminal Constanţa, reţinut pentru trafic de influenţă


Fostul director al Oil Terminal, actualmente consilierul directorului Silviu Wagner, este acuzat că a primit 43.000 de euro mită de la Mihai Moise pentru a intermedia o afacere cu reziduri petroliere.

În dosar apare şi numele lui Octavian Natu şi Marian Toma, care se presupune că ar fi făcut legătura între Ştefan Ene şi Mihai Moise. Natu şi Toma sunt sunt acuzaţi de complicitate la infracţiunile de cumpărare de influenţă şi trafic de influenţă.

Ştena Ene, Octavian Iulian Nanu, Marian Toma şi Mihai Moise vor fi cercetaţi în libertate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite