UPDATE Cristian Munteanu, fost jucător al Farului - cercetat pentru înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al echipei Farul Constanţa, Cristian Munteanu, este anchetat de Poliţia Capitalei, alături de Andrei Mărgăritescu, pentru implicare într-un dosar de înşelăciune cu maşini de lux. Cei doi jucători au fost, ultima dată, la Dinamo.

UPDATE Fostul preşedinte al FC Farul Constanţa, Paul Peniu, a fost uimit de vestea că Munteanu este audiat de Poliţie într-un dosar de înşelăciune cu maşini de lux.

„Nu mă aşteptam la aşa ceva, e o surpriză prea mare. La cum îl ştiu eu pe Cristi, nu părea genul care să fie dornic să etaleze maşini străine. El avea un Volkswagen, un model oarecare, nimic ieşit din comun. Uite ce surprize îţi rezervă viaţa! Dar eu sper să nu se adeverească implicarea lui în această chestiune“, şi-a exprimat convingerea Paul Peniu.

Peniu îl cunoaşte pe Munteanu de când era junior şi a venit să joace la Farul. „I-am urmărit toată cariera, îi cunosc bine familia, am participat împreună la multe ocazii. Cristi s-a retras din fotbal şi nu ştiu să se fi apucat de afaceri. Bucureştiul e un oraş dur, dar să faci aşa ceva nu e cea mai corectă cale de a face bani. E păcat mai ales de Mărgăritescu, care este jucător activ şi îşi poate distruge cariera“, spune fostul fotbalist constănţean, care conduce în prezent Academia de fotbal Gheorghe Hagi.

Cristian Munteanu este finul de cununie al fostului fotbalist al Farului Petre Buduru, actualmente puternic om de afaceri.

Munteanu a fost unul dintre jucătorii de bază ai Farului în perioada în care era în prima Ligă. A fost echipa unde şi-a făcut debutul ca portar în anul 1992. „Eu îl ştiu ca pe un jucător foarte bun, cu un comportament ireproşabil“, a declarat Elena Frâncu, directorul Direcţiei de Tineret şi Sport Constanţa.

Cristian Munteanu este văr cu portarul de la Viitorul Constanţa, George Curcă, ambii evoluând la Farul şi Dinamo.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite