Constanta: Focuri de armă pentru prinderea unui şofer fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Focuri de armă pentru prinderea unui şofer fără permis
Constanta: Focuri de armă pentru prinderea unui şofer fără permis

Bărbatul în vârstă de 58 de ani a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi a accelerat până când agenţii au folosit armamentul. El nu avea permis de conducere, iar numerele de înamtriculare erau false.

Poliţiştii din Techirghiol au intrat în alertă, ieri seară, în momentul în care au observat un autoturism marca Dacia 1310, care circula din sens opus şi care a mărit viteza atunci cnd poliţiştii i-au făcut semn să oprească.

Agenţii au pornit semnalele acustice şi luminoase ale maşinii de serviciu şi au pornit după şofer, iar la un moment dat unul dintre agenţii de poliție a folosit armamentul din dotare. El a executat un foc de avertismement în plan vertical, dar şoferul şi-a continuat deplasarea, iar agentul de poliţie a mai executat un foc de armă în direcția autoturismului, moment în care şoferul a oprit pe partea dreaptă a drumului.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbat şi au stabilit că Mihalache Moldoveanu de  care nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare montate pe autoturismul marca Dacia sunt false.

 Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de înmatriculare false și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite