Constanta: Focuri de armă pentru prinderea unor hoţi de combustibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Focuri de armă pentru prinderea unor hoţi de combustibil
Constanta: Focuri de armă pentru prinderea unor hoţi de combustibil

Unul dintre doi suspecţi care mai are la activ 20 de dosare penale a fost prins de poliţişti, iar alţi doi au reuşit să fugă în timpul unei acţiunii desfăşurate în staţia CFR Saligny. Anchetatorii cred că unul dintre autorii dispăruţi este rănit.

Cei trei au fost depistaţi aseară, în jurul orei 19.00 în timpul unei acţiuni organizate de poliţiştii de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Constanţa şi agenţi de pază de la S.C. Rompetrol S.A., pe traseul vagoanele de marfă tip cisternă care transportă produse petroliere pe relaţia Constanţa - Cernavodă.

În zona Staţiei CFR Saligny au fost observate trei persoane care se urcaseră pe vagoanele trenului de marfă nr. 20960 care încărcau produs petrolier în recipiente din material plastic.

Unul dintre poliţişti i-a somat pe suspecţi şi în cele din urmă a folosit arma de vânătoare din dotare. El a tras două focuri, primul în plan vertical, cu cartuşe cu bile din cauciuc, acţiune în urma căreia s-a reuşit prinderea lui Iulică Ţurcanu de 20 ani, din comuna constănţeană Saligny.

Bărbatul care nu are ocupaţie, este un client vechi al poliţiştilor pe numele său existând aproape 20 de dosare penale pentru furturi din vagoane.

Ceilalţi doi suspecţi au reuşit să fugă şi sunt căutaţi de poliţiştii care cred că unul dintre ei ar putea fi rănit. În zona unde au fost depistaţi bărbaţii au fost găsite aproape 500 de litri de combustibil.

„Pe numele lui Iulică Ţurcanu, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, rupere de sigilii şi pătrunderea fără drept în zona de siguranţă a infrastructurii feroviare“, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, subcomisar Cerasela Miron.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite