„Flirt“ la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii de la  teatrul de Artă din Bucureşti au pregătit pentru constănţeni un spectacol incendiar, intitulat sugestiv „Flirt“.

Piesa va avea loc mâine, la ora 20.00, pe scena clubului „Phoenix“. Piesa cu iz amoros va fi jucată de actorii Mihai Baranga şi Andreea Păduraru.

„Flirt“ este rezultatul unei combinaţii uimitoare între dans, pantomină, dragoste şi umor, fiind totodată o parodie la adresa metodelor moderne de remediere al oricărui tip de disfuncţionalitate, de nereuşită. Ideea acestui spectacol îi aparţine actorului Mihai Baranga, scenariul este realizat de Andreea Baranga, iar coregrafia poartă semnătura Andreei Duţă.

Spectacolul a fost apreciat la festivaluri internaţionale şi a fost distins cu premii precum: „Premiul publicului” la Festivalul Internaţional de Teatru de la Belgrad şi “Premiul pentru cea mai bună actriţă” acordat Andreei Păduraru la Festivalul Internaţional de Teatru din Finlanda.

Cei care doresc mai multe informaţii sau vor să facă rezervări pot suna la numărul de telefon 0766.400.181. Preţul unui bilet este de 25 de lei.





Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite