Flamingo Boys încing atmosfera la malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii din Constanţa vor avea parte şi în acest sfârşit de săptămână de nopţi albe. Petrecerile cu cadâne, prezentările de lenjerie intimă, streapteseul masculin sau balurile de primăvară vor fi doar câteva dintre ofertele pe care le pun la bătaie patronii cluburilor.

În acest weekend ofertele vor curge precum şampania în pahare. Doamnele şi domnişoarele vor avea parte de o seară specială. La Casa de Cultură a Sindicatelor, băieţii din trupa Flamingo Boys a lui Cornel Păsat vor oferi un program de streaptese masculin.

Show-ul este progrmat pentru duminică,va începe la ora 18, iar preţul biletului va fi de 50 de lei.

Iubitorii de muzică orientală vor putea participa la petrecerea celor 1001 de nopţi din clubul Van Frans. Cadânele, în număr de 21, vor dansa provocator din buric, iar 1001 de shot-uri vor condimenta atmosfera. Intrarea va fi liberă.

Concurs de street dance

O seară la fel de incendiară se anunţă şi în clubul Vansess, unde va avea loc un dublu eveniment. Începând cu ora 19.00 va avea loc finala cupei liceelor la street dance, iar după terminarea competiţiei va începe Balul Primăverii. I

nvitaţii speciali ai serii vor fi Spike, dansatorii lui Alex Velea, Balkiss cu Virusul şi Tranda. Preţul unui bilet este de 25 de lei, dacă a fost cumpărat în avans, sau 30 de lei la intrare.

O altă  petrecere menită să vestească venirea primăverii va avea loc tot în această seară în club Wish. Dacă vrei să te „Manifeşti“ alăture-te invitatului special al serii: Guess Who. Intrarea la eveniment va costa 15 lei.


Petrecere în stil Amazonian

Fanii Cosminei Păsărin vor avea ocazia de a-şi vedea vedeta preferată în carne şi oase. Bruneta va fi prezentă în acestă seară în clubul The Bank, unde va avea loc o prezentare de modă în stil Amazonian. Bineînţeles, Cosmina Păsărin va fi cea care va întreţine atmosfera.

Intrarea este liberă pentru fete, iar pentru băieţi costă 20 de lei, sumă pentru care vor primi bon de consumaţie.

În club Two, blondele vor fi la putere. Invitatul special al serii este fotomodelul Rosse Marie Florescu. Agnes Matoko, Marinela Avadani, Ramona Lăzuran şi Raluca Dumitru, în frunte cu frumoasa blondă Rosse Marie, vor oferi celor prezenţi o prezentare de lenjerie intimă.

Fetele au intrarea liberă, iar băieţii plătesc 20 de lei (cu bon de consumaţie).

Concert live la Cărtureşti

Duminică, începând cu ora 18.00, Walter Ghicolescu va susţine un concert live la librăria Cărtureşti din City Park Mall. Primul album al celebrului folkist se numeşte „Frânturi de suflet“ şi a fost lansat în anul 2007 în colaborare cu Adrian Grădinaru. Intrarea la concert va fi liberă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite