Filmul „Loverboy“ a avut premiera la Constanţa. Aplauze pentru tripleta Mitulescu-Piştereanu-Condeescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din film: Luca şi Veli
Imagine din film: Luca şi Veli

Filmul regizat de Cătălin Mitulescu, extrem de apreciat de publicul de peste hotare și acum și de cel constănțean, a avut premiera aseară, la ora 19.15, la Cityplex Tomis. Pelicula va rula până la data de 20 octombrie.

Filmul este interzis minorilor, mai ales că tema face referire la traficul de carne vie, iar în film există multe scene sexuale. Pelicula prezintă povestea lui Luca, un tânăr de 20 de ani care se foloseşte de şarmul său pentru a seduce fete pe care mai apoi le plasează unei reţele de prostituţie. Dar situaţia se schimbă atunci când el însuşi cade în plasa iubirii şi se îndrăgosteşte de Veli, interpretată de frumoasa Ada Condeescu.

Pe malul Dunării, la Hârşova, începe povestea celor doi. Tinerei fete prima dragoste îi va aduce numai experienţe extrem de periculoase. Luca pare decis să renunţe la activitatea lui de „loverboy“ pentru Veli, însă lucrurile se complică. Pelicula a fost turnată la Hârşova, dar şi pe malul mării, la Constanţa.

Ţinuturile Dobrogei par extreme de ofertante pentru regizorii de succes din România. Pelicula „Eu când vreau să fluier, fluier“, ce poartă semnătura lui Florin Şerban şi-i are ca protagonişti tot pe Ada Condeescu şi George Piştereanu, a fost filmată tot în judeţul Constanţa, la Topalu. Filmul a obţinut Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin.

Şi filmul „Loverboy“ este extrem de apreciat peste hotare.  Filmul regizat de Cătălin Mitulescu a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, secţiunea „Un Certain Regard”. Este singurul film românesc selectat în acest an la European Film Awards. Câştigătorii vor fi anunţaţi la data de 3 decembrie, la Berlin. Ada Condeescu a primit premiul „The Heart of Sarajevo“ pentru cea mai bună actriţă, iar George Piştereanu a obţinut la Pristina, în Kosovo, premiul pentru cel mai bun actor. În plus, pelicula a obţinut şi premiul pentru cel mai bun film, la acelaşi festival.

Publicul din Constanţa va putea viziona filmul „Loverboy“ sâmbăta şi duminica, la orele 17.00, 19.15 şi 22.00, iar de joi până vineri, la orele 19.15 şi 22.00. Biletul de intrare costă, în prima săptămână, 18 lei (vineri, sâmbătă şi duminică) sau 14 lei (de luni până joi), iar în cea de-a doua săptămână – 16 lei (vineri, sâmbătă şi duminică), iar de luni până joi – 12 lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite