Constanţa: Ficţiunea devine realitate la Capidava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Ficţiunea devine realitate la Capidava
Constanţa: Ficţiunea devine realitate la Capidava

Cea de- a XX- a  ediţie a Academiei de Vară pentru Tineret, Ştiinţă, Viitorologie şi Science Fiction se va desfăşura în perioada 31 iulie- 9 august la Capidava. Acţiunea va avea loc sub genericul „Atlantykron- Unde ficţiunea devine realitate“.La manifestare sunt aşteptaţi peste 400 de tineri din toată ţara, dar şi din SUA, Germania, China, Rusia, Thailanda, Republica Moldova.

Programul este realizat împreună cu World Genesis Foundation din SUA, Centrul pentru Studii Complexe, Societatea de Ştiinţă CYGNUM din Suceava, Fundaţia SocRaTe  şi Asociaţia pentru Sport şi Cultură din Bucureşti.

Programul  Atlantykron se desfăşoară de 20 de ani şi a reprezentat până acum un interes deosebit pentru mass-media din România, care a realizat zeci de reportaje şi documentare.

Organizatorii acestui eveniment au avut în anii trecuţi o colaborare strânsă Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Atlantykron fiind unul din programele educaţionale recunoscute de CNR UNESCO în ultimii zece ani, Centrul pentru Studii Complexe primind din partea UNESCO  acceptul de Club UNESCO.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite