Fetiţa dispărută timp de trei zile: „Am fost luată într-o maşină“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa a fost găsită în triajul CFR
Fetiţa a fost găsită în triajul CFR

Paulina Elena Vişan, fetiţa de patru ani, descoperită teafără luni seara, a reuşit să ofere primele informaţii despre cele trei zile de dispariție. Poliţiştii vor să reconstituie, cu ajutorul Paulinei, traseul pe care l-a parcurs în cele trei zile în care nu s-a ştiut nimic despre soarta ei.

„Am fost luată cu o mașină neagră“, a spus micuța. Fetiţa i-a povestit mamei ei că a fost luată de pe stradă de doi oameni: o femeie şi un bărbat. „A spus că au dus-o cu o maşină neagră şi că nu i-au făcut nimic rău şi că o lăsau să se joace cu alţi copii“, a declarat Rodica Vişan poliţiştilor.

Micuța a dispărut sâmbătă din faţa casei mătuşii sale. Luni în jurul orei 22.00 a fost găsită la aproximativ doi kilometri de locul dispariţiei de mecanicul trenului de marfă 79973, Sandu Pascal. Bărbatul s-a speriat şi a oprit trenul când a văzut-o pe fetiţă traversând liniile de cale ferată.

Poliţiştii nu îşi pot explica cum de nu au găsit-o pe micuţă în cele trei zile de căutări, dat fiind faptul că zona, inclusiv cea în care a fost găsită a fost „periată“ de zeci de poliţişti şi de jandarmi.

Semne de întrebare

Cazul Paulinei e departe de a fi închis. Anchetatorii au o serie de suspiciuni: când a fost descoperită fetiţa nu voia să mânânce, deşi teoretic nu fusese hrănită de trei zile. Bluza pe care o purta era plină de mărăcini însă şosetele erau curate, la fel şi papucii. „Dosarul nu este închis. Analizăm în continuare toate datele pe care le avem“, a declarat comisarul-şef Vasile Dăogaru, comandantul Poliţiei Medgidia.

Micuţa a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa, pentru investigaţii medicale complexe. Fetiţa va fi audiată, în cursul zilelor următoare, cu ajutorul unui psiholog.
Poliţiştii vor să reconstituie, cu ajutorul Paulinei, traseul pe care l-a parcurs în cele trei zile în care nu s-a ştiut nimic despre soarta ei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite