Fetele de la Cheeky Girls: „Vom continua să fim fetele fără griji în viaţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

etele de la Cheeky Girls au concertat aseară în club Jezoo, unde şi-au delectat fanii cu două piese noi, dar şi cu hiturile care le-au făcut celebre. Înainte de începerea show-ului, fetele ne-au împărtăşit emoţiile lor, dar şi planurile din domeniul cinematografic.

„Adevărul“: Aţi venit în România special pentru acest concert?

Gabriela, Cheeky Girls: Am venit ca să cântăm în Jezoo, iar mâine plecăm înapoi în Anglia. N-am mai concertat niciodată într-un club din România. Ne place că se creează acea intimitate cu publicul, nu e ca la TV.Chiar avem emoţii. E mai uşor să cânţi în faţa publicului, pentru că el reacţionează imediat.Ai emoţii mai mari, dar sunt constructive.

În tot acest timp petrecut în Anglia, v-aţi schimbat direcţia artistică?

Monica, Cheeky Girls: Nu, avem acelaşi stil, muzica noastră nu se compară cu ce se ascultă în cluburi. Prin concertele noastre, aducem un zâmbet pe feţele tuturor. Se potriveşte caracterului nostru, suntem mai fetiţe, mai copilăroase. Nu ne simţim ca la 28 de ani, ci ca la 22.

Cum vă distraţi în timpul liber?

Monica: Alergăm, încercăm să ne menţinem fizicul şi energia. Şi facem cumpărături, evident, e plăcerea oricărei femei. Mergem cu prietenele seara, la restaurant, ne place să dansăm, dar nu petrecem până la 8 dimineaţa. Avem un program foarte încărcat, concertăm destul de des în Anglia, dar am fost şi în Grecia, Spania sau Germania.

Gabriela: Până acum o lună am avut prieten, pe Nick Zapolski, dar nu mai sunt cu el. Nu ne-am despărţit de tot, doar am luat o pauză de 2-3 luni, iar apoi o să vedem dacă suntem făcuţi unul pentru celălalt. Ne vedeam din ce în ce mai rar şi am zis să luăm o pauză, să vedem dacă mai simţim ceva unul pentru celălalt. Iar după ce ne-am despărţit, drept consolare am fost la Monaco, la începutul verii.

Monica: Eu încă nu mi-am găsit dragostea vieţii, sunt singură. Merg la întâlniri, ies la cocktail-uri, dar n-am găsit pe nimeni care să merite timpul meu. Aşa se întâmplă când ai aşteptări prea mari. Când întâlnesc pe cineva, îi găsesc mereu defecte. Trebuie să accept că nimeni nu e perfect, învăţ din fiecare experienţă.

Anunţaţi, la un moment dat, că veţi juca într-un film. Care e povestea lui şi ce roluri veţi avea voi?

Monica:
Da, vom juca în primul nostru film, este o poveste despre gangsteri, droguri şi crime, se numeşte „The Devil’s Dandruff“. Femeile sunt partnerele criminalilor, dar ei le folosesc doar pentru distracţie. Vrem să ne dezvoltăm latura actoricească.

Gabriela: E un vis pe care l-am avut de mică, să mă aflu pe scenă. Iar ca  actriţă ai avantajul că poţi repeta scenele nereuşite. Sunt foarte fericită că avem această posibilitate. Filmările sunt programate în octombrie. Am fost invitate de scriitorul cărţii ecranizate să jucăm în film, am dat audiţie şi ne-au luat în echipă.

În domeniul muzical ce planuri aveţi?

Monica: Tocmai am înregistrat noul single, se numeşte „Party in my shoes“, care va fi lansat într-o lună. Noul album va ieşi înainte de Crăciun, nu i-am dat încă un nume. Va conţine 12 piese, deja înregistrate, şi urmează încă două.

Aţi mai apelat în ultimul timp la operaţiile estetice?

Gabriela: Din 2007 n-am mai făcut niciuna, îţi spun cu mâna pe inimă. Iar atunci mi-am pus silicoane şi mi-am scos pungile de sub ochi. Într-o săptămână am făcut două operaţii. La sâni m-am operat de patru ori până să iasă bine. Multe femei apelează la bisturiu crezând că le va ieşi bine din prima, dar nu e chiar aşa. Prima dată, corpul mi-a respins siliconul. Când te duci, n-ai de unde să ştii chestia asta. Am stat în pat luni de zile, fără să-mi pot mişca braţele.

Monica:
Eu am făcut doar două operaţii la sâni. În 2004, corpul meu a respins siliconul, iar după trei ani am venit la Cluj şi am făcut iar operaţia. Tot în 2007 mi-am scos şi pungile de sub ochi, pentru că arătam tot timpul obosită, deşi nu eram.

La un moment dat, ai fost acuzată că ai furat dintr-un magazin. Ce s-a întâmplat, mai exact?

Gabriela: A fost o neînţelegere totală, o simplă greşeală. Am uitat să plătesc o sticlă de suc. Am uitat de ea, pur şi simplu, dar s-a exagerat mult pe tema asta. A fost foarte jenant, m-am simţit foarte prost.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite