Constanţa: Festivitate de absolvire la Facultatea de Medicină Dentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Teatrului de Stat din Constanţa a devenit neîncăpătoare astăzi. Aproximativ o sută de studenţi de la Facultatea de Medicină Dentară din Constanţa, dar şi părinţi şi cadre didactice au luat parte la ceremonialul de absolvire al promoţiei 2009 al Universităţii Ovidius.  


Tinerii sunt de la specializările Medicină dentară, Tehnică dentară şi Asistenţa de profilaxie în medicina dentară. Cu această ocazie, decanul facultăţii, prof. univ. dr. Corneliu Amariei a declarat că în prezent constănţenii pot studia medicina dentară în singura facultate reacreditată din ţară.

„Sediul nou al universităţii a fost terminat chiar cu o lună înainte de declanşarea crizei“ a precizat decanul, încercând în acest fel să sublinieze cât de important este pentru un tânăr să beneficieze de condiţii bune de studiu.

La rândul său, rectorul Universităţii Ovidius, prof. univ. dr. Victor  Ciupină a declarat că este foarte bucuros să participe la festivitatea de absolvire a studenţilor medicinişti. „Este un moment care marchează sfârşitul studenţiei şi intrarea în viaţa reală, căreia cred că îi veţi face faţă cu succes“ a conchis rectorul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite