Constanta: Festival de muzică pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 2 -4 iulie, la tabăra Delfin-Sind România din Năvodari se desfășoară cea de-a șaptea ediție a a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineri, „Delfinul de Aur“ - Năvodari 2009.

Participanții au vârste de până în 18 ani și sunt din țară și străinătate. În prima seară de concurs, desfășurată ieri pe scena teatrului de vară din tabără, au participat preșcolarii și copiii cu vârste de până la 14 ani. În această seară, vor evolua concurenții cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, precum și cei 11 copii din Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Moldova și Statele Unite ale Americii.

Gala laureaților festivalului se va ține sâmbătă, 4 iulie, pe aceeași scenă, începând cu ora 20.30. Fondul de premiere este de 17.000 lei. Organizatorii festivalului sunt Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, Primăria şi Consiliul Local Năvodari, Casa de Cultură „Pontus Euxinus“ din Năvodari, Consiliul Judeţean Maramureş, Primăria şi Consiliul Local Baia Mare, Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti, Sind România Năvodari, Asociaţia „Delfinul de Aur“ Baia Mare şi Palatul copiilor Baia Mare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite