Femeia rănită în accidentul de la Eforie a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina turiştilor s-a făcut praf
Maşina turiştilor s-a făcut praf

Marilena Pascu (63 de ani) femeia implicată în accidentul rutier de ieri, produs între Eforie Nord şi Sud, a murit în Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa. Femeia era pe scaunul din dreapta faţă al maşinii conduse de soţul ei.

Tragedia este cu atât mai cumplită cu cât soţul femeii, şoferul maşinii, a murit ieri, imediat după producerea accidentului. Singurul supravieţuitor al accidentului este Florin S. (5 ani), nepoţelul lor, pe care-l aduceau la mare.

Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei 11.00, între Eforie Nord şi Sud. Mihai Pascu (65 de ani) din Buzău a încercat să întoarcă maşina pe linia continuă şi nu s-a asigurat. Autoturismul său a fost izbit în plin de o altă maşină care venea din spate.

Update: Starea copilul este stabilă, a spus dr. Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. „A fost adus cu traumatism cranio – cerebral acut închis, cu contuzie pulmonară şi cu fractură de femur“, a precizat Grasa.

Martorii spun că bătrânul şi-a dat ultima suflare imediat ce a fost scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii. „Femeia de lângă el era grav rănită, avea picioarele rupte şi coastele îi ieşeau afară“, spune o femeie, care a fost martoră la accident.

Copilul a fost transporat la spital în stare gravă, de muncitorii care lucrau la vilele de pe plaja din Eforie.

Tragedie rutieră între Eforie Nord şi Sud: un bărbat a murit

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite