Constanţa: Femei anchetate pentru delapidare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei care se ocupau de administrarea mai multor firme constănţene sunt cercetate de poliţiştii Biroului de Investigarea a Fraudelor Constanţa.

Emilia Moldoveanu (42 de ani) şi Corina Petcu (22 de ani) sunt anchetate pentru că în perioada octombrie 2008-octombrie 2009 au încheiat aproape 1.300 de poliţe de asigurare şi au încasat banii, fără a fi avizate de broker-ul cu care semnaseră un contract.

Femeia de 42 de ani este asociat şi administrator al firmelor SC Vicos Agent de Asiguare SRL, SC Flemigab Agent de Asigurari SRL, SC Steldag Agent de Asigurare SRL şi Dobrogea Agent De Asigurare SRL, toate cu sediul în Constanţa.

Potrivit poliţiştilor, celalată femeie anchetată este o fostă angajată a SC Reb-Crib SRL, o altă societate prin intermediul căreia se încheiau contractele de asigurare neavizate.

Corina Petcu este cercetată de poliţişti întrucât de la începutul anului 2009, şi-a însuşit sumele de bani pentru 30 de poliţe de asigurare RCA, încheiate prin firma a cărei angajată a fost.

Poliţiştii solicită tuturor celor se află în posesia poliţelor de asigurarea încheiate de cele două femei să se prezinte la sediul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite