Feerie doar pe două bulevarde din Constanţa. Ghirlandele au fost aprinse în centrul oraşului GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghirlandele împodobesc Bulevardul Tomis
Ghirlandele împodobesc Bulevardul Tomis

La Constanţa, instalaţiile festive de iluminat, amplasate pe bulevardele Tomis şi Ferdinand, au fost aprinse la începutul lunii, iar inaugurarea oficială a avut loc de Moş Nicolae.

Anul trecut, pe străzile din Constanţa nu a existat iluminat festiv. „Nu avem bani“, a motivat primarul Radu Mazăre. Vezi cum arăta Constanţa anul trecut, de Sărbători.

În acest an, Primăria a împodobit oraşul cu economie. Beculeţele festive sunt cele folosite în anii anteriori şi împodobesc doar centrul Constanţei.



Ghirlandele au fost amplasate pe Bulevardul Tomis, între Capitol şi intersecţia cu strada Traian, dar şi pe Ferdinand, între Teatrul de Stat Constanţa şi intersecţia cu strada Mircea cel Bătrân.

Concerte doar în weekend

De Sfântul Nicolae, a fost deschis oficial şi Orăşelul Copiilor, în parcul de lângă Primăria Constanţa, unde sunt spectacole în fiecare weekend. „Nu vom mai avea spectacole în fiecare zi, aşa cum se întâmpla în alţi ani, din cauza crizei. În acest an Primăria Constanţa a cheltuit pentru Sărbători aproximativ 300.000 de lei“, a declarat Petrică Munteanu, şeful Biroului Evenimente din cadrul Primăriei Constanţa.



Tiribombele au fost deja amplasate în Orăşelul Copiilor, la fel şi căsuţele de lemn, unde comercianţii vând mere glazurate, popcorn, ciocolată caldă, vin fiert, vată de zahăr, jucării, articole de sezon.

Luminițe de criză la Constanța
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite