Facultatea de Drept Constanța și-a adjudecat premiul „Cel mai bun orator”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 8-10 decembrie 2011 Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucureşti a organizat a IV-a ediţie a concursului de Drept Umanitar şi Dreptul Refugiaţilor. Competiția s-a bucurat de participare internațională.

Facultatea de Drept, Ştiinţe Administrative şi Sociologie din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa a participat pentru al IV-lea an consecutiv la această competiţie.

Echipa facultății constănțene a obţinut premiul „Cel mai bun Orator” în numele studentului Horia Grigore. Echipa de studenţi din cadrul Facultăţii de Drept a fost formată din: Amel Tarabih, studentă în anul II, Horia Grigorescu, student în anul III şi Sorin Vasileţeanu, student în anul IV. Aceştia au fost însoţiti în demersul lor de către prof.univ.dr. Cornel Grigoruţ, prodecan al Facultăţii de Drept, Ştiinţe Administrative şi Sociologie, lect. univ. dr. Mariana Radu şi lect. univ.drd. Marilena Marin.

La ediţia din acest an a concursului au participat opt echipe: Academia Forţelor Terestre Sibiu „Nicolae Balcescu”, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, Universitatea Ovidius din Constanţa, Universitatea „Andrei Şaguna” şi Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, Universitatea Liberă din Moldova, Universitatea Bucureşti, Universitatea „Româno-Americană”.


Obiectivul real al competiţiei este de a impulsiona studiul studenţilor dincolo de înţelegerea teoretică a principiilor dreptului umanitar, pentru a observa sfera reală de aplicabilitate şi dificultatea reală a unui astfel de scenariu.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite