Constanta: (Update)TOP 500 FORBES ROMÂNIA/Cei mai bogaţi zece constănţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: (Update)TOP 500 FORBES ROMÂNIA/Cei mai bogaţi zece constănţeni
Constanta: (Update)TOP 500 FORBES ROMÂNIA/Cei mai bogaţi zece constănţeni

Aflaţi care sunt aceştia din publicaţia apărută ieri pe piaţă. Topul 500 Forbes România poate fi cumpărat de la toate chioşcurile de difuzare a presei, la preţul de 7,99 lei. Citeşte şi: Constanţa: Aflaţi astăzi din revista Top 500 Forbes care sunt cei mai bogați zece constănţeni!

Adevărul de Seară v-a prezentat în ultimele două ediţii ocupanţii primelor şapte locuri în topul celor mai bogaţi constănţeni: pe primul loc se află Gabriel Comănescu (42 de ani), urmat de  Gheorghe Bosînceanu (53 de ani), Corneliu Idu (59 de ani), Adolf Bâclea (58 de ani), Niculae (54 de ani) şi Ion Duşu (51 de ani), Lucian Lazia (55 de ani) şi Grigore Comănescu
(51 de ani). Astăzi vi-i prezentăm pe următorii doi milionari.

41 MILIOANE DE EURO -Dumitru Martin, 49 de ani

În 1995, a luat calea antreprenoriatului în domeniul salubrităţii prin intermediul companiei Polaris, care i-a adus cea mai mare parte din avere şi totodată succesul.

A angajat 60 de oameni, iar după ce a câştigat licitaţia din Constanţa, acum 11-12 ani, a ajuns la 600 de angajaţi. În prezent, holdingul condus de familia Martin are 1.600 angajaţi, iar parcul auto a ajuns la 300 de maşini.

„Când am intrat pe acest segment de piaţă, toate firmele de salubritate din ţară erau nerentabile, toţi primarii se plângeau de acest lucru“, spune Dumitru Martin.

Compania a încheiat anul 2008 cu afaceri de 26-27 milioane de euro, faţă de 21 milioane de euro în anul precedent. Deţine, alături de familie, un teren de 14 hectare în Constanţa, sediul unei foste fabrici în zona industrială, un hotel pe Valea Prahovei, la Moeciu, dar şi un ponton de lux cu zece camere în Delta Dunării.

35 MILIOANE DE EURO-Paul Mihai Precup,40 de ani


Proprietari ai companiei Cardinal Motors din Constanţa, familia Precup a prins gustul succesului în afaceri şi continuă să îşi extindă businessul din industria auto, deşi vânzările au scăzut aproape la jumătate faţă de 2008.

Oficialii companiei au anunţat că proiectele de viitor ale Cardinal Motors prevăd deschiderea unui Showroom&Service Volkswagen la Tulcea şi Slobozia şi unui Showroom&Service Audi la Ploieşti, fără a da însă o valoare a investiţiilor.

Cardinal Motors a înregistratanul trecut o cifră de afaceri de 67,2 milioane de euro, mai mare cu 40% faţă de 2007. Compania s-a înfiinţat în anul 1994, cu aportul integral al acţionarilor, fiind distribuitor autorizat al mărcilor Volkswagen şi Audi, cu showroom-uri şi unităţi service în Constanţa şi Ploieşti.

Compania condusă de familia Precup, prin Paul Mihai, soţia sa Anca şi tatăl său Ioan, are puncte de vânzare şi în Tulcea şi în  Slobozia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite