FC Farul Constanța a scos doar un egal cu Dinamo II pe teren propriu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliștii constănțeni nu au reușit să înscrie în poarta fostului farist, George Curcă
Fotbaliștii constănțeni nu au reușit să înscrie în poarta fostului farist, George Curcă

Fotbaliștii de la Farul Constanța nu au reușit să se impună în fața echipei secunde a celor de la Dinamo București. La capătul unui meci plin de orgolii, pe o vreme foarte capricioasă, elevii lui Ioan Sdrobiș nu au reușit să smulgă decât un punct pe teren propriu. FC Farul Constanța - Dinamo București II 0 - 0. 

După fluierul de start al centralului, Marius Bocăneală a urmat o prima repriză foarte animată cu multe ocazii de gol. Dinamovistul Stanca Daniel nu a reușit să fructifice o mare ocazie la poarta constănțeană atunci când a șutat din careu în minutul 9 al partidei. În minutul 21, Ștefan Viorel putea puncta pentru Dinamo, dar lovitura sa din fața porțiii nu a nimerit plasa.

Până la pauză constănțenii au avut foarte multe șanse dar toate fără finalizare. Faristul Adrian Hurdubei scapă în singur în minutul 28, dar nu reușeste să-l învingă pe experimentatul George Curcă. Cinci minute mai târziu și Andrei Parfenie își încearcă norocul cu un șut pe poartă, dar balonul a trecut milimetric de bara laterală.   

George Curcă a revenit la Farul dar doar pentru a apăra poarta dinamoviștilor

„Au jucat cât au putut“

“Calculând ocaziile sunt sigur că prima repriză ne-a aparținut. Jucătorii noștrii au jucat cât au putut, având în vedere lipsa de experiană. Un aport deosebit pentru echipa noastră l-a avut portarul, George Curcă. În ceea ce privește arbitrajul, nu îi pot imputa nimic centralului Bocăneală“, a declarat antrenorul Dinamo II, Ion Moldovan.

„Au un lot destul de bun și foarte tânăr. Au avut dorința de a se afirma, mai ales după înfrângerea suferită în etapa precedentă. Poarta lor a fost apărată de cel mai înflăcărat farist, George Curcă. După o primă repriză foarte echilibrată cu multe greșeli pe lina de fund, am avut o discuție aprinsă în vestiar la pauză și lucrurile s-au reglat“, a spus Ioan Sdrobiș, antrenorul principal FC Farul Constanța.

În urma ploii care s-a abătut asupra Constanței, terenul alunecos din a doua repriză a creat foarte multe momente amuzante, spre deliciul publicului. După o centrare a lui Ionuț Lupu, Farul putea să schimbe scorul de pe tabela de marcaj dar lovitura de cap a lui Adrian Câmpeanu nu a fost eficientă.

Ioan Sdrobiș, tehnicianul de pe banca FC Farul

Avem un singur om de gol

O altă centrare a lui Lupu ajunge cu succes la Hurdubei, dar acesta reușește doar să anime spectatorii lovind plasa laterală. În minutul 75, Boboc îi crează mari emoții portarului dinamovist cu lovitura sa de cap, dar la fluierul de final al centralului, scorul a rămas neschimbat 0 - 0 și FC Farul și Dinamo București II își împart câte un punct.

„Am venit la Constanța cu  gândul de a nu pierde trei puncte. Ne doream acest rezultat, dar ar fi putut fi și mai bun. Abia spre final am început să jucăm ceea ce putem. Sunt parțial mulțumit de rezultat, mi-aș fi dorit per total un joc bun, însă lipsa de experiență a multor jucători și-a spus cuvântul“, a adăugat Ion Moldovan antrenorul Dinamo II.

„Când joci împotriva unei echipe tinere, dacă punctezi în poarta lor, imediat i-ai îngenunchiat, dar acest lucru nu s-a întâmplat și în cazul nostru, căci nu avem decât un singur om de gol. Arbitrajul a fost foarte ostil astăzi“, a declarat tehnicianul FC Farul, Ioan Sdrobiș.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite