Expoziţie dulce: Peisaje de Crăciun din ciocolată GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţie de poveste
Expoziţie de poveste

Luni, cofetarul constănţean a inaugurat expoziţia de figurine din ciocolată pentru Sărbători. La Atelierul de Ciocolată de lângă Casa de Cultură Constanţa au fost puse la vânzare peste 100 de produse, iar preţurile sunt cuprinse între 7 şi 180 de lei.

Echipa de ciocolatieri condusă de Silvian a lucrat de zor în săptămâna trecută. Sania trasă de reni, Moş Crăciun cu desaga în spinare, brăduţi de toate mărimile, oameni de zăpadă, un oraş de poveste construit în întregime din ciocolată, delfini deghizaţi în Moş Crăciun sunt câteva dintre exponate. şterii au folosit 22 de kilograme de ciocolată.  re zi, pentru a completa expoziţia. Noi plecăm de la materiile prime, apoi adăugăm imaginaţie şi suflet, pentru ca toate produsele noastre să fie originale“, a declarat Silvian Miron. Figurinele din ciocolată au termen de valabilitate două luni, dar trebuie ferite de căldură.



Silvian Miron este renumit pentru sculpturile şi rochiile de ciocolată cu care a organizat parade de modă. Una dintre creaţiile sale faimoase este bustul Regelui Carol, în mărime naturală, pentru care a folosit 64 de kilograme de ciocolată.

Constănțeanul a primit în 2008, la Frankfurt, Oscarul cofetarilor - Trofeul Arch of Europe. El este și cel care a făcut tortul aniversar de 2.000 de euro al lui Ion Țiriac, în formă de rachetă de tenis, comandat de Ilie Năstase şi prietenii miliardarului, când acesta a împlinit 70 de ani.

Expoziţie de poveste
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite