Etnobotanice pe plaja din Năvodari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din Tulcea care încercau să vândă ţigări din amestecuri de ierburi etnobotanice pe o plajă din Năvodari au fost prinşi ieri de jandarmii constănţeni.

Ieri după-amiază, tulcenii i-au oferit unui localnic ţigările dintr-un amestec de plante, însă bărbatul i-a refuzat şi a solicitat ajutorul unui echipaj de jandarmi. Oamenii în uniformă i-au găsit pe cei trei vânzători de  ocazie în apropierea plajei „Lebăda“ din Năvodari.
Echipajul de jandarmi a găsit în apropiera tinerilor două plicuri incolore, transparente, ce conţineau o substatanţă vegetală şi mai multe foiţe tip ţigaretă“, a declarat Codrin Popoiu, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis“.
Luaţi la întrebări, Marius Tănase (21 de ani), Romică Isai (22 de ani) şi Aurelian Babuşcă (21 de ani) le-au spus jandarmilor că au cumpărat plicurile din Tulcea.
Procurorii Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism îi cercetează pe tulceni pentre deţinere de droguri pentru consum propriu.

image
Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite