Elevii au nivel începător şi mediu la primele probe ale examenului de bacalaureat UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform datelor centralizate de Comisia Judeţeană de Bacalaureat Constanţa, la proba a de evaluare a competenţelor de comunicare în limba română, din totalul celor 259  elevi înscrişi s-au prezentat la examen 216 candidaţi.

Dintre elevii care au susţinut proba de competenţă în limba română, 88 de candidaţi (40,74%) au obţinut nivelul de competenţă mediu, 95 de candidaţi (43, 98%) nivelul avansat, în timp ce 33 de candidaţi (15,28%) au obţinut nivelul de competenţă experimentat.

La  proba C de evaluare a competenţelor de comunicare în limba modernă, la nivelul judeţului Constanţa, din totalul celor 257 de elevi înscrişi pentru limba engleză, s-au prezentat  la examinare 210 candidaţi care au obţinut calificativul începător (100%).

La limba franceză, din 13 înscrişi, au susţinut proba 12 candidaţi, toţi obţinând calificativul începător (100%). La proba de evaluare a competenţelor de comunicare în limba rusă, s-au prezentat cei 2 candidaţi înscrişi, care au obţinut calificativul începător (100%).

La primele probe ale examenului de bacalaureat nu a fost înregistrat niciun caz de candidat eliminat.

UPDATE

La proba D de evaluare a competenţelor digitale, din totalul celor 270 de  elevi înscrişi s-au prezentat la examen 226 candidaţi. Dintre elevii care au susţinut această probă, 44 de candidaţi au obţinut nivelul de competenţă începător, 132 de candidaţi nivelul mediu, 43 de candidaţi au obţinut nivelul de competenţă avansat, iar calificativul experimentat a fost obţinut de 7 candidaţi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite