Constanţa: Elev de 13 ani, căzut de pe balustrada şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Elev de 13 ani, căzut de pe balustrada şcolii
Constanţa: Elev de 13 ani, căzut de pe balustrada şcolii

Marius Deacu, elev în clasa a şaptea la Şcoala nr. 7 Remus Opreanu, s-a căţărat aseară pe balustrada scării profesorilor, fără a fi oprit. Incidentul s-a produs în pauza de la ora 17.00, când băiatul s-a jucat unde nu avea voie.

Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa unde a fost internat în secţia de Terapie Intensivă.

„Am fost sunat de la şcoală când Marius a căzut şi m-am dus imediat acolo. Momentan este lucid, vorbeşte, ne recunoaşte şi sperăm să se facă bine şi să-l luăm acasă. Nu vreau să acuz pe nimeni, vreau doar să se facă bine, este singurul nostru copil“, a declarat Stelian Deacu, tatăl băiatului.

Starea de sănătate a copilului este mai bună, dar următoarele 48 de ore sunt critice. 

După accidentul de ieri, conducerea s-a gândit să ia măsuri pentru securitatea elevilor. „Vrem să montăm un grilaj pentru a împiedica incidentele, însă cei de la Pompieri nu permit acest lucru“, a declarat Carmen Chiriţă, director adjunct al şcolii.

Dascălii susţin că Marius Deacu este un copil neastâmpărat. „Este un elev căruia îi plac sporturile extreme şi a avut nota scăzută la purtare la 8 anul trecut“, a mai spus directoarea şcolii.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite