Elena Udrea vine astăzi la Tulcea pentru „triunghiul mănăstirilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la hotelul Delta din municipiul Tulcea se va semna contractul de finanţare pentru reabilitarea drumurilor judeţene care duc către trei mănăstiri cunoscute din judeţul Tulcea: Saon, Celic - Dere şi Cocoş.

Finanţarea se va semna în prezenţa ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, respectiv a secretarului de stat Răzvan Murgeanu.

Proiectul numit „triunghiul mănăstirilor" aşteaptă din 2005 finanţarea. La momentul de faţă aceste drumuri judeţene sunt impracticabile, iar starea lor constituie unul dintre motivele pentru care în Tulcea nu se putea dezvolta turismul religios - cultural.

Investiţia costă peste 700 de miliarde de lei vechi şi va fi finanţată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional.După ce va primi banii, Consiliul Judeţean Tulcea va reabilita 38 km de drumuri judeţene care leagă mănăstirile Saon, Celic - Dere şi Cocoş.

Primarul din Niculiţel, Florin Pascale, a acuzat în repetate rânduri faptul că agenţiile de turism refuză excursiile în această zonă din cauza infrastructurii precare.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite