El este obsedatul care atacă fetiţe în Mangalia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au realizat portretul robot al individului care, în urmă cu patru zile, a atacat o fetiţă de 13 ani în lift. Tânărul este recidivist, aceasta fiind cea de-a doua sesizare depusă împotriva lui.

Potretul robot a fost realizat după descrierea oferită de cea de-a doua victimă a sa. El este căutat de poliţişti pentru corupţie sexuală.

„Este cel de-al doilea caz de acest gen. Primul s-a petrecut în luna iunie, în acelaşi bloc“, a declarat comisarul şef Valentin Mustăţea, adjunctul comandantului Poliţiei Mangalia.

Poliţiştii fac cercetări pentru corupţie sexuală. „Pentru această infracţiune nu este nevoie de sesizare, ne sesizăm din oficiu. Dacă va fi prins riscă pedeapsa cu închisoarea de la 3 luni la 5 ani“, a mai afirmat poliţistul.

Bărbatul este dat în urmărire. Poliţiştii caută un individ caucazian, în vârstă de 30-35 de ani, aproximativ 1,70-1,75 înălţime, greutate 60-70 de kilograme, păr şaten-blond cu ochii albaştri.

Tânărul purta un tricou alb la baza gâtului cu înscris, pantalon trei sferturi în carouri albastre pe fond alb, papuci maron din piele.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite