Constanţa: Amenzi pentru muzica ascultată la maximum în Eforie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzica ascultată la maximum, dar şi zgomotul de motoare turate ale ATV-urilor au adus localnicii şi turiştii din Eforie Nord şi Eforie Sud în pragul disperării.

Supăraţi că nu se pot odihni, oamenii au apelat la ajutorul autorităţilor locale, care au dezbătut problema în cadrul unei şedinţe de consiliu local şi a fost adoptat proiectul de hotarâre ce prevede sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială a ordinii şi liniştii publice.

Operatorii economici, proprietarii sau administratorii de structuri de primire turistice sau cu funcţiuni de alimentaţie publică de pe raza oraşului Eforie au obligaţia să înceteze programele artistice, audiţiile muzicale, video, TV organizate în aer liber, în construcţii deschise, începând cu orele 23.00 până la ora 8.00.

De asemenea, pe raza oraşului Eforie se interzice circulaţia ATV-urilor începând cu ora 23.00 şi până la ora 8.00, cu excepţia celor aparţinând administraţiei publice locale, organelor de menţinere a ordinii publice sau de intervenţie.

„Inspectorii din cadrul primăriei vor derula în aceste zile acţiuni de informare a populaţiei cu privire la noile reglementări, urmând ca de săptămâna viitoare să se aplice şi sancţiuni persoanelor fizice şi juridice, care nu se  conformează prevederilor hotărârii“, a declarat reprezentantul Primăriei Eforie, Cecilia Creţu. Contravenţiile prevăzute în actul normativ sunt cuprinse între 500 şi 2.500 lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite