Echipele de tineret de la FC Barcelona şi Real Madrid au jucat la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La turneul de juniori intitulat „Talent Cup“ participă, în perioada 10 - 12 august, jucători de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, Galatasaray Istanbul, Real Madrid şi FC Barcelona.

Cel mai aşteptat meci a fost FC Barcelona - Real Madrid, care s-a încheiat ieri cu scorul de 1 - 3 în minutul 90 şi 3 - 5 după loviturile de departajare. Echipele de tineret formate din fotbalişti cu vârsta mai mică de 17 ani s-au înfruntat pe stadionul Farul.

Unul dintre jucătorii Barcelonei este Jessua Andrea Angoy Cruyff, nepotul renumitului fotbalist olandez Johan Cruyff. Tânărul a intrat pe teren în minutul 76 al partidei, la câteva momente înainte ca echipa sa să înscrie singurul gol al partidei.

Un mare fan al Barcelonei şi al lui Cristiano Ronaldo, tânărul spune că a primit sfaturi de la celebrul său bunic. „Când eram mai mic îmi plăcea să stau şi să ascult ce mă învăţa. Acum am crescut şi cred că încep să îmi construiesc propriul stil de joc“, spune Josua.



Sergi Barjuan, antrenorul Barcelonei, consideră că rezultatul partidei nu are o importanţă foarte mare. „În acest moment, cel mai mult contează ca jucătorii de la tineret să capete experienţă pe teren. La vârsta lor rivalitatea abia îşi face simţită prezenţa“, a declarat fostul jucător al Barcelonei.

Guilermo Amor, a însoţit staff-ul roşu-albaştrilor. Fostul mijlocaş admiră schimbările care s-au petrecut în echipă. „Mi se pare că Barcelona este mult mai bună acum, decât era pe vremea când activam acolo“, susţine jucătorul.

Tot aseară s-a disputat partida dintre Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ şi Galatasaray Istanbul, care s-a încheiat cu scorul de 1 - 0 după cele 90 de minute de joc şi 5 - 3 după efectuarea loviturilor pentru departajare.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite