Echipa de fotbal a Academiei Gheorghe Hagi, cea mai bună din Constanţa FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În finala etapei de zonă a competiţiei Cupei Hagi Danone, echipa Academiei Gheorghe Hagi i-a învins pe cei de la Luceafărul Brăila cu 4 la 1. Regele fotbalului a înmânat premiile câştigătorilor, care s-au calificat în etapa finală de la Timişoara.

Ambasadorul competiţiei, Gheorghe Hagi, a urmărit meciurile etapei de la Constanţa, iar la final a fost mândru de rezultatele puştilor de 10-12 ani. „Sper să ajungă mari fotbalişti mulţi dintre ei. E drum lung, va fi greu, dar cine are talent şi ambiţie o să aibă o carieră frumoasă", a declarat regele fotbalului prezent la malul mării.

Hagi a precizat că dacă România vrea pe viitor fotbalişti buni, trebuie să creeze condiţii celor mici pentru a se forma: „Cu cât vor fi mai multe turnee naţionale, cu atât va fi mai bine pentru cei mici, pentru că au şansa să se formeze".

Echipa de la malul mării a câştigat meciul împotriva celor de la Luceafărul Brăila cu 4 la 1

image

La finalul competiţiei pe şcoli şi pe cluburi, care s-a ţinut sâmbătă şi duminică la baza sportivă a Palatului Copiilor, Gheorghe Hagi şi Elena Frâncu, şefa Direcţiei pentru Sport şi Tineret Constanţa au înmânat premiile.

Câştigătorii competiţiei şcolilor

În competiţia şcolilor, premiile au fost adjudecate de echipa de fotbal a Şcolii nr. 29 „Mihai Viteazu" din Constanţa.

Echipa de fotbal a Şcolii nr. 29

image

Cel mai bun portar a fost desemnat Eduard Rusu, golgeterul competiţiei a fost Mădălin Anton, cel mai bun antrenor a fost Ana Mihu, care este şi directorul unităţii de învăţământ, iar locul 1 în competiţie a fost câştigat tot de Şcoala nr. 29.

Eduard Rudu, cel mai bun portar în competiţia pe şcoli

image

Un premiu special a fost acordat galeriei Şcolii nr. 29, care a îndurat frigul şi ploaia pentru a-şi susţine echipa. Ei au primit în dar un echipament complet de fotbal.

Câştigătorii competiţiei cluburilor

În competiţia cluburilor, cel mai bun portar a fost ales Ionuţ Gurău, de la echipa Luceafărul Brăila.
Ionuţ Gurău a fost ales cel mai bun portar al competiţiei de la Constanţa

image

Cel mai tehnic jucător a fost ales Roberto Ştefan, iar cel mai bun golgeter a fost Cristian Măgeruşanu (numărul 11 pe tricou), ambii de la Academia Gheorghe Hagi.
Roberto Ştefan, cel mai tehnic jucător de la Academia Gheorghe Hagi

Cristian Măgeruşanu, cel mai bun golgeter, alături de regele fotbalului românesc

image
image

Ambasadorul competiţiei a oferit premiul pentru cel mai bun jucător lui Alexandru Măţan, cu numărul 10 pe tricou. „Cel mai mic din echipă, dar cel mai talentat", a spus regele fotbalului. „Mă bucur mult că am dat mâna cu Gheorghe Hagi, pe care-l admir foarte mult. Sper să ajung un fotbalist  bun şi să pot juca la Barcelona", a zis micuţul imediat după ce a primit diploma.
Alexandru Măţan, pe urmele lui Hagi

Echipa Luceafărul Brăila a obţinut premiul al doilea la etapa de zonă a cupei Hagi Danone, iar Academia Gheorghe Hagi a fost pe primul loc.
Echipa Luceafărul Brăila a ieşit pe locul II la Constanţa

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite